Vrabia de casă
Vrabia de casă (Passer domesticus) este una dintre cele mai intâlnite păsări. Este foarte prietenoasă și se apropie de oameni pentru a căuta mâncare. In trecut, au fost exterminate, crezându-se că stricau culturile. Dar, după exterminare, s-a constatat ca insectele deteriorau si mai mult culturile. Asa ca s-a incercat repopularea lor in lume. De aceea […]

Vrabia de casă (Passer domesticus) este una dintre cele mai intâlnite păsări. Este foarte prietenoasă și se apropie de oameni pentru a căuta mâncare. In trecut, au fost exterminate, crezându-se că stricau culturile. Dar, după exterminare, s-a constatat ca insectele deteriorau si mai mult culturile. Asa ca s-a incercat repopularea lor in lume. De aceea este important sa tratăm vrabiutele la fel ca pe celelalte păsări si să nu le alungăm din gospodărie. Vara sunt foarte folositoare, prinzând insecte mai mari, pentru a-si hranii puii prea mici să mănânce seminte.

The house sparrow (Passer domesticus) is one of the most common birds. She is very friendly and approaches people to look for food. In the past, they were exterminated, believed to damage crops. But after extermination, it was found that the insects further damaged the crops. So they tried to repopulate them in the world. That is why it is important to treat sparrows in the same way as other birds and not to drive them out of the household. In summer they are very useful, catching larger insects, to feed their young too young to eat seeds.

Imagine preluată de pe/image taken from http://www.peruaves.org/passeridae/house-sparrow-passer-domesticus/


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *